Стаи

Стаите, които къща “Бриз” предоставя, са прохладни и приятно обзаведени.


Къща “Бриз” разполага със стаи, от които всички имат тераси с прекрасен изглед към морето. Във всяка стая има самостоятелен санитарен възел. Наличен е и мини бар с хладилник. За тези от вас, които не желаят да прекарат почивката си отделени от останалия свят, къщата предоставя телевизия с включена кабелна и безплатен безжичен интернет на територията на семейния хотел и бистрото. За повече прохлада в горещите летни дни, всяка стая е оборудвана и с климатик.

Легловата база варира за всяка стая. При желание за усамотение, къщата разполага със стаи за двама и трима души. Двойната стая е изключително подходяща за двойка, която иска да се наслади един на друг на спокойствие, далеч от шума на големия град. Ако пък сте семейство с малко дете или малка компания от приятели – стая за трима е идеална за да прекарате лятната си ваканция на уютно и тихо местенце.

Къща “Бриз” предлага леглова база и за по – големи компании. Ако спадате към тях, може да посетите страницата с предлаганите от нас апартаменти, които може да намерите на посочения линк. Резервация може да бъде направена в раздел “Резервации” или на посочените в раздел “Контакти” телефони.

За по-ясна представа на предлаганите стаи прегледайте видеата по-долу.

Стая за двама

Стая за трима